Vernieuwde website en logo

We zijn trots om ons nieuwe website en logo voor te stellen !Met onze nieuwe website met tevens een nieuw logo, stappen we met Cereus vooruit! We hebben onze product catalogus vernieuwd en blijven werken aan service op maat.

Ruim 20 jaar geleden begon Cereus als een bedrijf dat professionals binnen de Oracle consultancy beschikbaar stelde. Vandaag de dag zijn onze professionals ingedeeld in 2 afdelingen: Java Consultancy en Infrastructure Consultancy.

Onze Java professionals kunnen ingezet worden op uw bedrijf om te werken aan uw software projecten of we kunnen hen inzetten om uw maatwerk bij ons intern te ontwikkelen.

Onze Infrastructure professionals zijn breed inzetbaar: Nog steeds als Oracle consultant (DBA), maar ook als project manager, systeembeheerder of servicedesk medewerker. Onze servicedesk zit klaar om uw IT te ondersteunen als u daar zelf geen mensen voor in dienst heeft. Wij voorzien ook hier contracten op maat en kunnen u voor een All-in prijs verder helpen waarbij uw volledig beheer voor een vaste prijs wordt onderhouden. Dit kan ook in een abonnementsvorm waarbij u enkel betaald als u onze services inschakelt. Ook zijn onze engineers op lange termijn in te zetten om uw IT afdeling te ondersteunen of een impuls te geven met hun kennis.

Tevens werken we nauw samen met onze andere divisies binnen de ABC-groep waardoor onze kennis zeer breed beschikbaar is.

De Corona crisis heeft ons niet tegengehouden om toch te blijven doorgroeien en onze plannen zijn om dit te blijven doen. Bent u geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben ? We komen graag tot bij u of verwelkomen u in ons kantoor te Kalmthout, geheel vrijblijvend.