Migratie van de mailserver bij Herbafrost
Cereus.be staat in voor de migratie van de verouderde Exchange omgeving naar Microsoft 365

De uitdaging: “Nood aan een nieuwe veilige omgeving die up-to-date is”.

Onze klant Herbafrost, al meer dan 20 jaar dé Belgische producent in de wereld van strooibare, diepgevroren kruiden beschikte zoals nog veel andere ondernemingen over een verouderde fysieke mailserver. 

Onze oplossing

De eerste stap van een mailserver migratie is het één voor één overzetten van de bestaande Herbafrost email accounts. Vervolgens starten we een mailbox migratie waarbij we al uw oude email verplaatsen naar de nieuwe mailserver. Uw mappenstructuur blijft hierbij behouden. In feite verandert er voor Herbafrost niets, het nieuwe email account wordt aangemaakt met dezelfde gegevens. Met onze migratiesoftware kunnen we snel en efficiënt bestanden en gegevens van verouderde systemen kunt verplaatsen naar de Cloud.

Het resultaat

Herbafrost hoeft van nu af aan niet zelf hoeft te investeren in de aanschaf en onderhoud van een mailserver. Daarnaast is het grote voordeel dat hun email, agenda en contacten altijd en overal veilig beschikbaar heeft en gemakkelijk kan delen met collega’s. Het maakt niet uit of u nu werkt met een smartphone, tablet, laptop of PC