Odoo + afbeelding en tekst

Starten vanuit een IT audit

Alvorens een langetermijnsamenwerking aan te gaan met onze klanten voeren wij doorgaans een IT audit uit waarbij we uw IT-infrastructuur zo goed mogelijk in kaart gaan brengen. 

Uit deze audit komen de sterke punten, maar ook de werkpunten of zwakke schakels in uw IT-omgeving naar boven. Tevens volgen er aanbevelingen op maat om uw netwerk te optimaliseren en te beveiligen.

Proactief beheer op maat van uw omgeving

Cereus zal uw IT-omgeving proactief beheren in plaats van reactief. Ongeplande storingen worden sneller gedetecteerd en opgelost.

  • U kan supporttickets loggen en opvolgen.

  • Al het beheer op de werkstations en servers inclusief updates van Windows patches, drivers en firmware.

  • Alle taken die behoren tot het behouden en onderhouden van de omgeving.

  • Jullie werkstations en servers worden actief gemonitord. Mochten er discrepanties plaats vinden dan worden dezen proactief opgelost of, wanneer nodig, contact opgenomen met jullie om het probleem te bespreken.

Voor een vast bedrag per maand hoef je je geen zorgen meer te maken dat uw IT-systemen goed beheerd worden.

Odoo • Tekst en afbeelding

Onze oplossingen

 

        PATCH MANAGEMENT

Patch management is het proces van het distribueren en toepassen van updates op software. Deze patches zijn vaak nodig om fouten (ook wel "kwetsbaarheden" of "bugs" genoemd) in de software te corrigeren.  


        NETWERKBEHEER

Netwerkbeheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om jouw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers beheerd worden. Cereus onderscheidt zich door het aanbieden van één complete totaaloplossing en neemt in één keer alle zorgen uit handen.

        MANAGED BACKUP

Er zijn diverse factoren die een bedrijf zwaar kunnen beschadigen. Menselijk handelen, rampen (zoals brand of waterschade) of defecten in hard- of software kunnen bedrijfsdata zwaar beschadigen. Een managed back-up oplossing is niet meer weg te denken in een infrastructuur. Daarnaast stellen we een contingency plan (noodplan) op om de organisatie te helpen reageren op een noodsituatie.

        MANAGED ANTIVIRUS

Onze preventieve benadering in combinatie met onze managed antivirus  zorgt ervoor dat je werkomgeving tegen de altijd aanwezige dreiging van virussen, malware, ransomware en phishing is beschermd.             IT SECURITY

Bent u goed voorbereid op een cyberincident? Met onze IT Security oplossing brengen wij uw IT-infrastructuur in kaart. Zo komen kwetsbare punten meteen aan het licht en kan er concrete actie ondernomen worden om de weerbaarheid tegen échte cyberaanvallen te versterken.

        CLOUD

Werken in de cloud is een opportuniteit voor een bedrijf. Alle bestanden, e-mails, back-ups en applicaties zijn overal ter wereld beschikbaar via betrouwbare en veilige cloud-oplossingen. 

         HARDWARE

U kan bij ons terecht voor de nodige hardware, van laptops, switches, firewalls en servers aan interessante prijzen dankzij onze sterke partnerships met onze leveranciers. Bovendien hoeft u zich over installatie geen zorgen te maken: we doen steeds een projectvoorstel op maat van uw noden.

           MODERNE WERKPLEK


De moderne werkplek is efficiënt, productief en constant in beweging. Al uw werknemers hebben toegang tot dezelfde Office programma’s en informatie. Zo kunnen ze vanaf elke locatie productief blijven op hun pc’s, telefoons en tablets. Bovendien worden documenten altijd met de hoogste betrouwbaarheid weergegeven.


        HELPDESK EN SUPPORT

Onze servicedesk wordt bemand door mensen met jaren ervaring. U wordt direct te woord gestaan door een professionele engineer die weet waar hij over praat.
           MANAGED PRINT SERVICES

Met de managed print services van Cereus hoeft u nergens meer aan te denken. Wij helpen u bij het vinden van de ideale zakelijke printer en ondersteunen u bij de keuze tussen kopen en leasen van een printer. Op maat van uw onderneming wordt er een geschikt onderhoudscontract opgemaakt. 

Een vraag of interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Referenties

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo